wijnliefhebbers

Volledige versie: Dom Henri Boillot, Meursault
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Naast de Coche-Dury (zie aparte post) de Henri Boillot, Meursault 1er Cru Les Charmes 2009 gedronken.

Rijpe neus vol geel - haast exotisch getint - fruit.
Hout bijzonder goed verweven in het fruit.
Rijkelijke zelfs vettige smaak waar het fruit primeert.
Heel mooie Meursault waarin de warme jaargang 2009 te merken valt.

2009 is voor witte Bourgognes tikkeltje minder goed omwille van het gebrek aan zuren. 2009 is een rood jaar.

(88/100)
de gewone bourgogne (rood) gedronken, 2010. Wat een dijk van een wijn voor een generieke bourgogne. Sappig, fijne zuren, rijp rood fruit, zacht mondgevoel. Kost ook wel 18€, maar die is hij volledig waard!
Bourgogne blanc 2012: kleine Puligny voor mij, moet nog wat versmelten, maar wat een potentieel. (89+) Samen met zeebaars "met lijn gevangen", venkel, bellota, bouillabaisse (88)
(28-06-2014 10:08 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]zeebaars "met lijn gevangen",

The WineVisser...? Wink
(28-06-2014 10:16 AM)vinejo schreef: [ -> ]
(28-06-2014 10:08 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]zeebaars "met lijn gevangen",

The WineVisser...? Wink

Blijkbaar smaakt zeebaars in 't net anderswatte? Waarom zetten ze dat anders op de kaart? Misschien biovisSlurp
Koppelingen