wijnliefhebbers

Volledige versie: Les Délices du Roy ( St. Emilion )
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Het is en blijft een "tourist trap", maar dit is toch wel een leuk adresje.

Restaurant Les Délices du Roy in St. Emilion

Piepklein restaurantje met maar beperkt aantal tafeltjes - reserveren is noodzaak.
Niettemin konden we vroeg ( 19h00 ) binnen zonder reservatie - laatste tafeltje voor twee.
Blijkbaar "beroemd" voor de hamburger maison - dus dat nam ik voor mijn rekening.
Mijn wijnbroeder nam de entrecote, met blijkbaar een heerlijke wijnsaus.

Hamburger Maison was alvast een schot in de roos - krokant afgebakken broodje.
Daartussen mooi rosé gegaarde stukken eend - een lapje eendenlever al smeltend ertussenin.
Alles netjes afgewerkt met een sublieme pepersaus, frisse salade en wat extra brood.

Hieronder wat we ongeveer voor de neus kregen ( geen foto's genomen ).
We hebben dit geflankeerd met een voorstel van de kelner, een lokale wijn.
La Fleur d'Horus ( 2012 ) St. Emilion Grand Cru ( 100% Merlot ).

Als dessert kwam het voorstel om de brownie ( in modern jasje ) te nemen - goede keuze.

Zeer leuk adresje - het eten kwam vlotjes door, bediening aangenaam en vriendelijk.
Prijs - we betaalden ( 2x hoofdgerecht + 2x dessert / koffie / water + 1x fles wijn ) rond de 80-90 Euro.

Mathijs
(14-09-2015 01:09 PM)Mathijs81 schreef: [ -> ]Het is en blijft een "tourist trap", maar dit is toch wel een leuk adresje.

Restaurant Les Délices du Roy in St. Emilion

Piepklein restaurantje met maar beperkt aantal tafeltjes - reserveren is noodzaak.
Niettemin konden we vroeg ( 19h00 ) binnen zonder reservatie - laatste tafeltje voor twee.
Blijkbaar "beroemd" voor de hamburger maison - dus dat nam ik voor mijn rekening.
Mijn wijnbroeder nam de entrecote, met blijkbaar een heerlijke wijnsaus.

Hamburger Maison was alvast een schot in de roos - krokant afgebakken broodje.
Daartussen mooi rosé gegaarde stukken eend - een lapje eendenlever al smeltend ertussenin.
Alles netjes afgewerkt met een sublieme pepersaus, frisse salade en wat extra brood.

Hieronder wat we ongeveer voor de neus kregen ( geen foto's genomen ).
We hebben dit geflankeerd met een voorstel van de kelner, een lokale wijn.
La Fleur d'Horus ( 2012 ) St. Emilion Grand Cru ( 100% Merlot ).

Als dessert kwam het voorstel om de brownie ( in modern jasje ) te nemen - goede keuze.

Zeer leuk adresje - het eten kwam vlotjes door, bediening aangenaam en vriendelijk.

Mathijs

De hamburger is precies voor mensen met ne grote mond Wink
(14-09-2015 01:22 PM)shiraz schreef: [ -> ]De hamburger is precies voor mensen met ne grote mond Wink

Mes en vork waren hier inderdaad meer dan nodig Tongue
Koppelingen