wijnliefhebbers

Volledige versie: Koteletjes
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Wil morgen koteletten met bruin bier maken (Jeroen Meus).
Graag zou ik daar een wijntje bij serveren aangezien we volk over de vloer krijgen Smile.
Lijtk dit mogelijk aangezien er bier in de saus zit...? (ik denk bvb maar aan stoofvlees, daar smaakt een biertje ook beter bij...)
(14-01-2016 11:24 AM)Dc schreef: [ -> ]Wil morgen koteletten met bruin bier maken (Jeroen Meus).
Graag zou ik daar een wijntje bij serveren aangezien we volk over de vloer krijgen Smile.
Lijtk dit mogelijk aangezien er bier in de saus zit...? (ik denk bvb maar aan stoofvlees, daar smaakt een biertje ook beter bij...)

Zelf zou ik voor pinot noir gaan .
Als het gerecht vrij zoet uitvalt ,
is mss een pinotage geen slecht idee .
(14-01-2016 11:24 AM)Dc schreef: [ -> ]Wil morgen koteletten met bruin bier maken (Jeroen Meus).
Graag zou ik daar een wijntje bij serveren aangezien we volk over de vloer krijgen Smile.
Lijtk dit mogelijk aangezien er bier in de saus zit...? (ik denk bvb maar aan stoofvlees, daar smaakt een biertje ook beter bij...)

Maak ze met wijnsaus als je zeker wil zijn Wink
Ik zou voor een Loire cabernet franc durven gaan...
Het is dus een Pinot noir gewordenSmile.
Combinatie was wel leuk, bedankt Olivier.
Bouchard père et fils Beaune - 2008 is het geworden.
TN is juiste topic.

Bij voorgerecht wijn van Olivini gedronken. Hier onbekend op het forum.
Topic aangemaakt want heb daar al paar wijnen van gedronken en allemaal lekker (wil ik dus zeker delen met de rest dan Tongue)
Koppelingen