wijnliefhebbers

Volledige versie: tarwekorrels met aubergine en kabeljauw .
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hey iedereen ,

Morgen onderneem ik nogmaals een poging tot koken .
Zoals hierboven vermeld wil ik eens de volgende dingen samen proberen .
Tarwekorrels een roomsausje met dragon .
Aubergine en kabeljauw uiteraard .

Wat zou ik daarbij drinken ?

Zelf zat ik te spelen met het gedacht van een frisse , fruitigere chenin blanc ...
Chardonnay uit de jura?
(17-11-2016 07:57 PM)gertjeuh schreef: [ -> ]Hey iedereen ,

Morgen onderneem ik nogmaals een poging tot koken .
Zoals hierboven vermeld wil ik eens de volgende dingen samen proberen .
Tarwekorrels een roomsausje met dragon .
Aubergine en kabeljauw uiteraard .

Wat zou ik daarbij drinken ?

Zelf zat ik te spelen met het gedacht van een frisse , fruitigere chenin blanc ...

Ik zou misschien durven gaan voor een witte, kruidige wijn die nog fris kan overkomen. Dacht aan witte Noordelijke Rhône of iets met Rolle of Grenache Blanc uit het zuiden.
thank you voor de tips .
Ti's een chardonnay uit de Jura geworden Wink .
De chardonnay deed het dus zeer goed .

Ongelooflijk mooie zuren , wat mineraliteit maar vooral zeer lang en vrij breed .
Man man Claude Buchot is toch 1 van de ontdekkingen voor mij dit jaar .
In de ban van de Jura , fles voor fles , beetje bij beetje ...

Het eten was ook lekker .

@francis eigenlijk geen witte N-rhone ( met schaamte geef ik dit toe ) liggen en vorige week al in de zuidelijke witte gezeten Wink
(20-11-2016 10:16 AM)gertjeuh schreef: [ -> ]De chardonnay deed het dus zeer goed .

Ongelooflijk mooie zuren , wat mineraliteit maar vooral zeer lang en vrij breed .
Man man Claude Buchot is toch 1 van de ontdekkingen voor mij dit jaar .
In de ban van de Jura , fles voor fles , beetje bij beetje ...

Het eten was ook lekker .

@francis eigenlijk geen witte N-rhone ( met schaamte geef ik dit toe ) liggen en vorige week al in de zuidelijke witte gezeten Wink

Ik denk dat de Jura trouwens ook veel beter bij die dragon gaat. Marsanne is veel te rond daarvoor, m.i.
(20-11-2016 11:09 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(20-11-2016 10:16 AM)gertjeuh schreef: [ -> ]De chardonnay deed het dus zeer goed .

Ongelooflijk mooie zuren , wat mineraliteit maar vooral zeer lang en vrij breed .
Man man Claude Buchot is toch 1 van de ontdekkingen voor mij dit jaar .
In de ban van de Jura , fles voor fles , beetje bij beetje ...

Het eten was ook lekker .

@francis eigenlijk geen witte N-rhone ( met schaamte geef ik dit toe ) liggen en vorige week al in de zuidelijke witte gezeten Wink

Ik denk dat de Jura trouwens ook veel beter bij die dragon gaat. Marsanne is veel te rond daarvoor, m.i.

Bwa, ik zie daar toch perfect een frisse St Peray naast gaan hoor..
Ja kan daar wel inkomen .
Deze was vrij strak , zonder streng te zijn weliswaar .
Och ja twas gewoon heel lekker Big Grin !

Vandaag eens zien om die fles te legen maar den helft van opgedronken ang-el .
(20-11-2016 11:21 AM)vinejo schreef: [ -> ]
(20-11-2016 11:09 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(20-11-2016 10:16 AM)gertjeuh schreef: [ -> ]De chardonnay deed het dus zeer goed .

Ongelooflijk mooie zuren , wat mineraliteit maar vooral zeer lang en vrij breed .
Man man Claude Buchot is toch 1 van de ontdekkingen voor mij dit jaar .
In de ban van de Jura , fles voor fles , beetje bij beetje ...

Het eten was ook lekker .

@francis eigenlijk geen witte N-rhone ( met schaamte geef ik dit toe ) liggen en vorige week al in de zuidelijke witte gezeten Wink

Ik denk dat de Jura trouwens ook veel beter bij die dragon gaat. Marsanne is veel te rond daarvoor, m.i.

Bwa, ik zie daar toch perfect een frisse St Peray naast gaan hoor..

Een Gripa'tje is idd wel mineralig gevinifieerd... Ik zat met de onlangs geproefde Hermitage van Guigal en de witte Granits van Chapoutier in mijn hoofd...
(20-11-2016 11:27 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(20-11-2016 11:21 AM)vinejo schreef: [ -> ]
(20-11-2016 11:09 AM)TheWineVet schreef: [ -> ]
(20-11-2016 10:16 AM)gertjeuh schreef: [ -> ]De chardonnay deed het dus zeer goed .

Ongelooflijk mooie zuren , wat mineraliteit maar vooral zeer lang en vrij breed .
Man man Claude Buchot is toch 1 van de ontdekkingen voor mij dit jaar .
In de ban van de Jura , fles voor fles , beetje bij beetje ...

Het eten was ook lekker .

@francis eigenlijk geen witte N-rhone ( met schaamte geef ik dit toe ) liggen en vorige week al in de zuidelijke witte gezeten Wink

Ik denk dat de Jura trouwens ook veel beter bij die dragon gaat. Marsanne is veel te rond daarvoor, m.i.

Bwa, ik zie daar toch perfect een frisse St Peray naast gaan hoor..

Een Gripa'tje is idd wel mineralig gevinifieerd... Ik zat met de onlangs geproefde Hermitage van Guigal en de witte Granits van Chapoutier in mijn hoofd...

Gripa rules Wink
Koppelingen