wijnliefhebbers

Volledige versie: Vonk - Kachtem
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Gisteren was het de opening van Vonk, meteen de auto in en van Gent terug naar het moederland.

Het is a la carte en de keuze is beperkt. Van iedere gang zijn er 4 mogelijkheden maar dat is voor mensen zoals mij, die keuzes op restaurant hartverscheurend vinden perfect. Als voorgerecht nam ik de kalfszwezerik, hoofdgerecht de zeebarbeel om af te sluiten met een kaasbordje. Ik kan enkel maar zeggen, een enorme aanrader! En aan de mmm's en de ooo's van m'n tafelgenoten te horen denk ik dat ze die mening deelden.

De wijnkaart was ook hier geen telefoonboek waar je je pas na een uur of twee doorheen geworsteld hebt maar beperkte zich in +- 10 wit en 10 rood en was toch gevarieerd.
Voor de wijn zochten we een beetje een allrounder die bij ieders gerecht ging passen en namen L'Enclos Des Braves Tombé du Ciel blanc 2018, een blend van mauzac en SB.
Deze wijn deed wat hij moest doen, hij paste mooi bij de gerechtjes en was daarnaast ook gewoon erg goed.
Goed gegeten en gedronken, toffe sfeer en leuk gezelschap, meer moet dat niet zijn.
Ja, van die foto s krijg ik ook wel het water in de mond..! Ziet er heerlijk uit.
Moederland? Big Grin
ziet er inderdaad heel lekker uit.
Ja kachtem. wat een naam. Ben buur. was buur. Nu Gent. vroeger Roeselare.
Trouwens we zijn vorig jaar gaan super eten in de Weinbesserei (voornamelijk oostenrijkse wijnen) enfin ook heel dicht bij Kachtem
Koppelingen