wijnliefhebbers
53 - Afdrukversie

+- wijnliefhebbers (http://www.vinejo.freebb.be)
+-- Forum: Interessante Topic (/forum-41.html)
+--- Forum: Onvergetelijke degustaties (/forum-64.html)
+--- Discussie: 53 (/thread-5827.html)


53 - vinejo - 15-04-2018 09:10 PM

.......


RE: 53 - TheWineVet - 15-04-2018 09:21 PM

(15-04-2018 09:10 PM)vinejo schreef:  .......
Ook nen Talbotapplaus En toch geen 65 huhuh
Proficiat!


RE: 53 - Benz - 15-04-2018 09:27 PM

Dikke proficiat!! cheers


RE: 53 - Olivier - 15-04-2018 10:23 PM

Dat ziet er lekker uit! Santé cheers


RE: 53 - Mathijs81 - 15-04-2018 10:25 PM

(15-04-2018 09:21 PM)TheWineVet schreef:  
(15-04-2018 09:10 PM)vinejo schreef:  .......
Ook nen Talbotapplaus En toch geen 65 huhuh
Proficiat!

Ik denk eerder ne Talbot Caillou Blanc .... en ook van deze kant, gelukkige verjaardag taz


RE: 53 - vinejo - 15-04-2018 10:43 PM

(15-04-2018 10:25 PM)Mathijs81 schreef:  
(15-04-2018 09:21 PM)TheWineVet schreef:  
(15-04-2018 09:10 PM)vinejo schreef:  .......
Ook nen Talbotapplaus En toch geen 65 huhuh
Proficiat!

Ik denk eerder ne Talbot Caillou Blanc .... en ook van deze kant, gelukkige verjaardag taz

Inderdaad de 2012. Niet slecht maar toch wat oxidatief in de neus en nogal prominente houtlagering. Wel perfect bij het hapje van wortel, parmaham, koriander en geconfijte tomaat Wink

Thanks@all


RE: 53 - don quichotte - 16-04-2018 12:29 AM

(15-04-2018 10:43 PM)vinejo schreef:  
(15-04-2018 10:25 PM)Mathijs81 schreef:  
(15-04-2018 09:21 PM)TheWineVet schreef:  
(15-04-2018 09:10 PM)vinejo schreef:  .......
Ook nen Talbotapplaus En toch geen 65 huhuh
Proficiat!

Ik denk eerder ne Talbot Caillou Blanc .... en ook van deze kant, gelukkige verjaardag taz

Inderdaad de 2012. Niet slecht maar toch wat oxidatief in de neus en nogal prominente houtlagering. Wel perfect bij het hapje van wortel, parmaham, koriander en geconfijte tomaat Wink

Thanks@all

Wel Jo, mijn ervaring met deze witte wijn is dezelfde.
Dit is een zeer fragiele witte wijn die naar mijn smaak jong moet worden gedronken.
Ik ook ben geconfronteerd met een aantal jaargangen die na 5 jaar rust hun fraîcheur en finesse hadden verloren en waar het oxidatief karakter zowel in neus en mond kenmerkend waren.

En ook proficiat met de 53.Wink


RE: 53 - Jordaens - 16-04-2018 09:54 AM

Nog altijd tien jaar jonger? Allez, proficiat... Hoewel, als je er even de rationale getallen (Q) bij betrekt, dan is het verschil met noemer 53 alweer kleiner dan dat met noemer 52... Maar trek het je niet te erg aan.


RE: 53 - troisetoiles - 16-04-2018 09:16 PM

Een late gelukkige verjaardag, dat je nog vele wijnen mag proeven!


RE: 53 - bowmore - 17-04-2018 03:05 PM

Het enige wat ik me afvraag of je deze wijnen ook allemaal hebt uitgespuwd? En met je 53 begin je eindelijk een begin van een respectabele leeftijd te hebben


RE: 53 - vinejo - 17-04-2018 03:19 PM

(17-04-2018 03:05 PM)bowmore schreef:  Het enige wat ik me afvraag of je deze wijnen ook allemaal hebt uitgespuwd? En met je 53 begin je eindelijk een begin van een respectabele leeftijd te hebben

Ik was niet alleen he Bowie..( of is het Grumpie?) De wijnen waren trouwens de begeleiders van 7 hapjes, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Dus er was een fondke voorzien.


RE: 53 - Dave - 17-04-2018 04:20 PM

Happy B-day !

Zie ik daar ook een Cazaban tussen staan ?


RE: 53 - Biff - 17-04-2018 05:09 PM

Ook nog een gelukkigen langs hier Jo! cheers


RE: 53 - vinejo - 17-04-2018 08:27 PM

thank you!!!

@Dave: inderdaad, was de topcuvee.
Mooie wijn maar aan 30 euro serieus overprijsd toch


RE: 53 - Dave - 17-04-2018 09:56 PM

(17-04-2018 08:27 PM)vinejo schreef:  thank you!!!

@Dave: inderdaad, was de topcuvee.
Mooie wijn maar aan 30 euro serieus overprijsd toch

Die heb ik nog niet gedronken, denk ik. De cuvée 'Domaine' is de duurste die ik gedronken heb (+/- 20€) en die was z'n geld wel waard.


RE: 53 - Biff - 18-04-2018 11:04 AM

(16-04-2018 12:29 AM)don quichotte schreef:  Wel Jo, mijn ervaring met deze witte wijn is dezelfde.
Dit is een zeer fragiele witte wijn die naar mijn smaak jong moet worden gedronken.
Ik ook ben geconfronteerd met een aantal jaargangen die na 5 jaar rust hun fraîcheur en finesse hadden verloren en waar het oxidatief karakter zowel in neus en mond.
Hier moet ik Don bijtreden!
Ik dronk in 2017 2× de 2010 en die had telkens een oxidatieve neus, teveel neigen naar sherry!
Heb hier nog de 2014 liggen en die gaat nu zaterdag open! Het is een wijn die ik nog maximaal 4tal jaar laat liggen...