Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biondi Santi Brunello di montalcino
16-02-2015, 10:00 AM
Bericht: #21
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(16-02-2015 12:24 AM)Kris G schreef:  2014 is wel een rampjaar in Toscane, ik vermoed dat ik die jaargang volledig links ga laten liggen, ik hoop dat ik mijn mening mag herzien door wat positievere berichten Wink de olijfoogst is ook volledig mislukt

Voor mij graag 0 kisten Rosso 2014 Sleepy

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
17-02-2015, 12:45 AM
Bericht: #22
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(16-02-2015 10:00 AM)vinejo schreef:  
(16-02-2015 12:24 AM)Kris G schreef:  2014 is wel een rampjaar in Toscane, ik vermoed dat ik die jaargang volledig links ga laten liggen, ik hoop dat ik mijn mening mag herzien door wat positievere berichten Wink de olijfoogst is ook volledig mislukt

Voor mij graag 0 kisten Rosso 2014 Sleepy

Ik geef Toscane voorlopig nog het voordeel van de twijfel, juli was catastrofaal ... augustus was dan weer zeer gunstig : wam maar geen extreme temperaturen & voldoende fris 's nachts (beetje zoals 2010, augustus dan).

Ik ben voorlopig veel sceptischer tov de noorderlijke regio's voor 2014.
17-02-2015, 10:23 AM
Bericht: #23
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(17-02-2015 12:45 AM)El Nicho schreef:  
(16-02-2015 10:00 AM)vinejo schreef:  
(16-02-2015 12:24 AM)Kris G schreef:  2014 is wel een rampjaar in Toscane, ik vermoed dat ik die jaargang volledig links ga laten liggen, ik hoop dat ik mijn mening mag herzien door wat positievere berichten Wink de olijfoogst is ook volledig mislukt

Voor mij graag 0 kisten Rosso 2014 Sleepy

Ik geef Toscane voorlopig nog het voordeel van de twijfel, juli was catastrofaal ... augustus was dan weer zeer gunstig : wam maar geen extreme temperaturen & voldoende fris 's nachts (beetje zoals 2010, augustus dan).

Ik ben voorlopig veel sceptischer tov de noorderlijke regio's voor 2014.

Voor mij graag anderhalve kist Rosso 2014 Sleepy

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
17-02-2015, 10:11 PM
Bericht: #24
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(17-02-2015 10:23 AM)vinejo schreef:  
(17-02-2015 12:45 AM)El Nicho schreef:  
(16-02-2015 10:00 AM)vinejo schreef:  
(16-02-2015 12:24 AM)Kris G schreef:  2014 is wel een rampjaar in Toscane, ik vermoed dat ik die jaargang volledig links ga laten liggen, ik hoop dat ik mijn mening mag herzien door wat positievere berichten Wink de olijfoogst is ook volledig mislukt

Voor mij graag 0 kisten Rosso 2014 Sleepy

Ik geef Toscane voorlopig nog het voordeel van de twijfel, juli was catastrofaal ... augustus was dan weer zeer gunstig : wam maar geen extreme temperaturen & voldoende fris 's nachts (beetje zoals 2010, augustus dan).

Ik ben voorlopig veel sceptischer tov de noorderlijke regio's voor 2014.

Voor mij graag anderhalve kist Rosso 2014 Sleepy

Dan neem ik ook wel een halve kwestie van toch kisten op zen hele aan te kopen Wink

https://www.instagram.com/the_taste_athlete/
18-02-2015, 12:31 AM
Bericht: #25
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(17-02-2015 10:11 PM)gertjeuh schreef:  
(17-02-2015 10:23 AM)vinejo schreef:  Voor mij graag anderhalve kist Rosso 2014 Sleepy

Dan neem ik ook wel een halve kwestie van toch kisten op zen hele aan te kopen Wink

applaus Compromis Belge applaus
16-04-2015, 12:33 PM
Bericht: #26
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
Zeer mooie TN op LPDV over de Biondi Santi - Brunello Di Montalcino Riserva Tenuta Greppo 1970 (op 14/4/'15 gepost):

http://lapassionduvin.com/phorum/read.php?42,708552
16-04-2015, 01:49 PM
Bericht: #27
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(16-04-2015 12:33 PM)Vinogan(s) schreef:  Zeer mooie TN op LPDV over de Biondi Santi - Brunello Di Montalcino Riserva Tenuta Greppo 1970 (op 14/4/'15 gepost):

http://lapassionduvin.com/phorum/read.php?42,708552

prachtig

Hoe vaker je proeft des te meer je ontdekt, hoe meer je ontdekt hoe groter het genot....
05-03-2017, 06:18 PM
Bericht: #28
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
Rosso 2007: stond al enkele dagen open in de fles in de winkel, met juist de stop erop: toch maar even geproefd: klassieke wijn, fijn, warmte, volgens mij toch een wijn met veel inhoud als je hem "verser" kan hebben. Dus toch maar een proevertje gekocht voor thuis.
Brunello Annata 2004: deze werd geserveerd via de Coravin. Leuk ding die Coravin, lekker ding die Brunello: oké, duur, maar een wijn waar je toch wel veel van terugkrijgt. Al mooi op dronk, doet wat Bordelees aan, maar fijner en de toch wel typische Sangiovesetoetsen. Een finessebom, perfect versmolten, niets hards. Heart 93

Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel)
06-03-2017, 11:30 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 06-03-2017 om 11:32 AM door wvd.)
Bericht: #29
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(05-03-2017 06:18 PM)TheWineVet schreef:  Rosso 2007: stond al enkele dagen open in de fles in de winkel, met juist de stop erop: toch maar even geproefd: klassieke wijn, fijn, warmte, volgens mij toch een wijn met veel inhoud als je hem "verser" kan hebben. Dus toch maar een proevertje gekocht voor thuis.
Brunello Annata 2004: deze werd geserveerd via de Coravin. Leuk ding die Coravin, lekker ding die Brunello: oké, duur, maar een wijn waar je toch wel veel van terugkrijgt. Al mooi op dronk, doet wat Bordelees aan, maar fijner en de toch wel typische Sangiovesetoetsen. Een finessebom, perfect versmolten, niets hards. Heart 93

Misschien mag ik hier niet op reageren aangezien ik de wijn importeer, maar toch dit:
Biondi-Santi is duur, daarover bestaat geen discussie. De Rosso kost evenveel als de "kleinere" Brunello's. Waarom doe ik dan toch Biondi-Santi? Omdat ik het een unieke wijn vind, een toppunt van finesse, een intrigerende wijn van bijzondere kwaliteit. Ook hou ik meer van hun Rosso, hoewel meestal lichter, dan van zowat alle Brunello's van die prijsklasse en ik ben echt niet de enige. Op Prowein en/of Vinitaly zal ik de nieuwe jaargangen proeven en indien mogelijk geef ik dan mijn bevindingen. Anders, je zal op de lijst wel zien of ik de nieuwe jaargangen de moeite vind...
Er is geen Brunello gemaakt in 2014, enkel een Rosso "Fascia Rossa". Dat is de ultieme selectie van het beste fruit dat na een kortere vatrijping gebotteld wordt. De prijs ligt op ± de helft van de Brunello Annata. Ik heb dergelijke wijn nog nooit geproefd en ben dus erg benieuwd.
2014 was een moeilijk jaar in gans Italië. Een koele, natte zomer was de boosdoener. In zulke jaren herkent men uiteraard de betere wijnbouwer die rigoureus selecteert. Proef de Chianti van Rampolla maar eens, dan weet je wat ik bedoel.
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...
06-03-2017, 12:26 PM
Bericht: #30
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 11:30 AM)wvd schreef:  
(05-03-2017 06:18 PM)TheWineVet schreef:  Rosso 2007: stond al enkele dagen open in de fles in de winkel, met juist de stop erop: toch maar even geproefd: klassieke wijn, fijn, warmte, volgens mij toch een wijn met veel inhoud als je hem "verser" kan hebben. Dus toch maar een proevertje gekocht voor thuis.
Brunello Annata 2004: deze werd geserveerd via de Coravin. Leuk ding die Coravin, lekker ding die Brunello: oké, duur, maar een wijn waar je toch wel veel van terugkrijgt. Al mooi op dronk, doet wat Bordelees aan, maar fijner en de toch wel typische Sangiovesetoetsen. Een finessebom, perfect versmolten, niets hards. Heart 93

Misschien mag ik hier niet op reageren aangezien ik de wijn importeer, maar toch dit:
Biondi-Santi is duur, daarover bestaat geen discussie. De Rosso kost evenveel als de "kleinere" Brunello's. Waarom doe ik dan toch Biondi-Santi? Omdat ik het een unieke wijn vind, een toppunt van finesse, een intrigerende wijn van bijzondere kwaliteit. Ook hou ik meer van hun Rosso, hoewel meestal lichter, dan van zowat alle Brunello's van die prijsklasse en ik ben echt niet de enige. Op Prowein en/of Vinitaly zal ik de nieuwe jaargangen proeven en indien mogelijk geef ik dan mijn bevindingen. Anders, je zal op de lijst wel zien of ik de nieuwe jaargangen de moeite vind...
Er is geen Brunello gemaakt in 2014, enkel een Rosso "Fascia Rossa". Dat is de ultieme selectie van het beste fruit dat na een kortere vatrijping gebotteld wordt. De prijs ligt op ± de helft van de Brunello Annata. Ik heb dergelijke wijn nog nooit geproefd en ben dus erg benieuwd.
2014 was een moeilijk jaar in gans Italië. Een koele, natte zomer was de boosdoener. In zulke jaren herkent men uiteraard de betere wijnbouwer die rigoureus selecteert. Proef de Chianti van Rampolla maar eens, dan weet je wat ik bedoel.
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...

Aangezien je vermeldt dat je de wijn zelf importeert is een reactie sowieso welkom, temeer daar je relevante info verstrekt (waarvoor dank!).
2014 een klassiek jaar in Piemonte, een beetje zoals 2005 in Bordeaux?

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
06-03-2017, 01:28 PM
Bericht: #31
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 12:26 PM)vinejo schreef:  
(06-03-2017 11:30 AM)wvd schreef:  
(05-03-2017 06:18 PM)TheWineVet schreef:  Rosso 2007: stond al enkele dagen open in de fles in de winkel, met juist de stop erop: toch maar even geproefd: klassieke wijn, fijn, warmte, volgens mij toch een wijn met veel inhoud als je hem "verser" kan hebben. Dus toch maar een proevertje gekocht voor thuis.
Brunello Annata 2004: deze werd geserveerd via de Coravin. Leuk ding die Coravin, lekker ding die Brunello: oké, duur, maar een wijn waar je toch wel veel van terugkrijgt. Al mooi op dronk, doet wat Bordelees aan, maar fijner en de toch wel typische Sangiovesetoetsen. Een finessebom, perfect versmolten, niets hards. Heart 93

Misschien mag ik hier niet op reageren aangezien ik de wijn importeer, maar toch dit:
Biondi-Santi is duur, daarover bestaat geen discussie. De Rosso kost evenveel als de "kleinere" Brunello's. Waarom doe ik dan toch Biondi-Santi? Omdat ik het een unieke wijn vind, een toppunt van finesse, een intrigerende wijn van bijzondere kwaliteit. Ook hou ik meer van hun Rosso, hoewel meestal lichter, dan van zowat alle Brunello's van die prijsklasse en ik ben echt niet de enige. Op Prowein en/of Vinitaly zal ik de nieuwe jaargangen proeven en indien mogelijk geef ik dan mijn bevindingen. Anders, je zal op de lijst wel zien of ik de nieuwe jaargangen de moeite vind...
Er is geen Brunello gemaakt in 2014, enkel een Rosso "Fascia Rossa". Dat is de ultieme selectie van het beste fruit dat na een kortere vatrijping gebotteld wordt. De prijs ligt op ± de helft van de Brunello Annata. Ik heb dergelijke wijn nog nooit geproefd en ben dus erg benieuwd.
2014 was een moeilijk jaar in gans Italië. Een koele, natte zomer was de boosdoener. In zulke jaren herkent men uiteraard de betere wijnbouwer die rigoureus selecteert. Proef de Chianti van Rampolla maar eens, dan weet je wat ik bedoel.
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...

Aangezien je vermeldt dat je de wijn zelf importeert is een reactie sowieso welkom, temeer daar je relevante info verstrekt (waarvoor dank!).
2014 een klassiek jaar in Piemonte, een beetje zoals 2005 in Bordeaux?

Dat is zeker vergelijkbaar, klassiek, streng bewaarjaar.
06-03-2017, 02:08 PM
Bericht: #32
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 12:26 PM)vinejo schreef:  
(06-03-2017 11:30 AM)wvd schreef:  ...
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...

...
2014 een klassiek jaar in Piemonte, een beetje zoals 2005 in Bordeaux?

Misschien voor Nebbiolo, maar niet voor alle druiven in Piemonte!

2014 was bijvoorbeeld een heel slechte jaargang voor Dolcetto. Dronk onlangs de 2014 San Luigi van Pecchenino (voor mij één van de topdomeinen in Dolcetto) en die was een pak minder dan de vorige jaargangen. De 2015 zou dan weer terug veel beter zijn.

I was just, I was just, I was just sitting here thinking
About your kiss and your warm embrace
When the reflection in the glass that I held to my lips baby
Revealed the tears that were on my face
06-03-2017, 02:56 PM
Bericht: #33
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 02:08 PM)33S schreef:  
(06-03-2017 12:26 PM)vinejo schreef:  
(06-03-2017 11:30 AM)wvd schreef:  ...
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...

...
2014 een klassiek jaar in Piemonte, een beetje zoals 2005 in Bordeaux?

Misschien voor Nebbiolo, maar niet voor alle druiven in Piemonte!

2014 was bijvoorbeeld een heel slechte jaargang voor Dolcetto. Dronk onlangs de 2014 San Luigi van Pecchenino (voor mij één van de topdomeinen in Dolcetto) en die was een pak minder dan de vorige jaargangen. De 2015 zou dan weer terug veel beter zijn.

Klopt volledig. Dolcetto heeft, net als Barbera een mooie zomer nodig. Toch proefde ik al mooie Barbera's van 2014, maar dat gaat dan ten koste van de kwantiteit. Mijn allocatie Conterno was minder dan de helft van vorig jaar :-(. De wijn is, uiteraard, weeral top!
De mooiste Dolcetto zou je in Dogliani moeten situeren. Die veroudert zelfs heel mooi.
06-03-2017, 02:59 PM
Bericht: #34
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 02:08 PM)33S schreef:  
(06-03-2017 12:26 PM)vinejo schreef:  
(06-03-2017 11:30 AM)wvd schreef:  ...
In Piëmonte zou er wel topwijn gemaakt zijn. Roberto Conterno heeft zelfs aangekondigd dat hij geen druppel Barolo Francia gaat op de markt brengen in 2013, noch in 2014. Hij zegt nog nooit druiven van deze kwaliteit gezien te hebben en alle fruit zal Monfortino worden. Hoe dat kan? Nebbiolo heeft namelijk helemaal geen warme zomer nodig, maar een goed, warm najaar. En dat was perfect in 2014 (regen was op zeker...). In ieder geval, alle wijnbouwers die ik in de Langhe ken zijn zeer enthousiast. Het zou een "klassiek" groot jaar zijn, in de lijn van 1971 en 1978. Of dergelijke jaren nog goed zullen ontvangen worden door de moderne ongeduldige liefhebber is een andere vraag. Ik herinner me dat de 1978 de eerste 10-15 jaren ondrinkbaar waren. Jongere schrijvelaars gaan het niet goed vinden...

...
2014 een klassiek jaar in Piemonte, een beetje zoals 2005 in Bordeaux?

Misschien voor Nebbiolo, maar niet voor alle druiven in Piemonte!

2014 was bijvoorbeeld een heel slechte jaargang voor Dolcetto. Dronk onlangs de 2014 San Luigi van Pecchenino (voor mij één van de topdomeinen in Dolcetto) en die was een pak minder dan de vorige jaargangen. De 2015 zou dan weer terug veel beter zijn.

Ah, wellicht dan omdat die vroeger rijp is en dus niet heeft kunnen profiteren van het mooie najaar...
En dat maakt het dus nòg moeilijker om een algemeen beeld te krijgen van een bepaalde jaargang in een bepaalde streek...
Thanks voor de toelichting! Smile

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
06-03-2017, 03:11 PM
Bericht: #35
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
thank you voor de toelichting rond Biondi. Ben zelf benieuwd als ik mijn Rosso open. Maar hoe komt het dat er op uw prijslijst "exclusieve import" staat, terwijl ik nog 2 wijnzaken ken die deze wijn verkopen?
Ik zie er gelukkig wel een mooie selectie rosso's, en dat is voor mij het belangrijkste...

Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel)
06-03-2017, 04:12 PM
Bericht: #36
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(06-03-2017 03:11 PM)TheWineVet schreef:  thank you voor de toelichting rond Biondi. Ben zelf benieuwd als ik mijn Rosso open. Maar hoe komt het dat er op uw prijslijst "exclusieve import" staat, terwijl ik nog 2 wijnzaken ken die deze wijn verkopen?
Ik zie er gelukkig wel een mooie selectie rosso's, en dat is voor mij het belangrijkste...

wij zijn (waren?) de enige "officiële" importeur in België.
Idem voor Antoniolo, Le Piane, La Prevostura, C&G, Marengo, Brezza, Guastaferro, Sarno, Russobruno, Saint-Cosme, Castello dei Rampolla, La Querce, Bruno Clavelier, Julien Baillard, Nathalie Falmet, Pagos de Matanegra enz.
Voor andere (Fournier, Galeyrand, Bosquets, Pelissero...) zijn we niet alleen. Maar wel de beste natuurlijk!
09-03-2017, 07:57 PM
Bericht: #37
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
Rosso 2007: Dan toch mijn proefflesje geopend, what else?
Kletske in't glas, halve fles in de karaf. Ruikt en smaakt veelbelovend (en rijp)! I like applausHeart

Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel)
22-03-2017, 10:52 PM
Bericht: #38
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
Memorable degustatie met Tancredi Biondi-Santi op Prowein: Frescia Rossa 2014, Brunello 2011, Brunello 2012 en Brunello Riserva 2011. Ik ben onvoorwaardelijk fan, zoveel is zeker! Na onze degustatie komt er wellicht een voorverkoop aanbieding.

En bovendien een uitnodiging op zak om tijdens Vinitaly een verticale van Brunello Riserva bij te wonen. Er is al voor minder gevochten!!!
23-03-2017, 10:14 AM
Bericht: #39
RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(22-03-2017 10:52 PM)wvd schreef:  Memorable degustatie met Tancredi Biondi-Santi op Prowein: Frescia Rossa 2014, Brunello 2011, Brunello 2012 en Brunello Riserva 2011. Ik ben onvoorwaardelijk fan, zoveel is zeker! Na onze degustatie komt er wellicht een voorverkoop aanbieding.

En bovendien een uitnodiging op zak om tijdens Vinitaly een verticale van Brunello Riserva bij te wonen. Er is al voor minder gevochten!!!

Vechten ga ik niet doen, want ik geraak toch niet op Vinitaly. Spijtig, want de riserva's moeten echt wel wauw zijn. Mij mag je op de hoogte houden van de voorverkoop! Nice. Spijtig genoeg geraak ik er zondag niet. Altijd maar wijn, er is thuis al voor minder gevochten!! nono

Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel)
23-03-2017, 11:37 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 23-03-2017 om 11:38 AM door wvd.)
Bericht: #40
Thumbs Up RE: Biondi Santi Brunello di montalcino
(23-03-2017 10:14 AM)TheWineVet schreef:  
(22-03-2017 10:52 PM)wvd schreef:  Memorable degustatie met Tancredi Biondi-Santi op Prowein: Frescia Rossa 2014, Brunello 2011, Brunello 2012 en Brunello Riserva 2011. Ik ben onvoorwaardelijk fan, zoveel is zeker! Na onze degustatie komt er wellicht een voorverkoop aanbieding.

En bovendien een uitnodiging op zak om tijdens Vinitaly een verticale van Brunello Riserva bij te wonen. Er is al voor minder gevochten!!!

Vechten ga ik niet doen, want ik geraak toch niet op Vinitaly. Spijtig, want de riserva's moeten echt wel wauw zijn. Mij mag je op de hoogte houden van de voorverkoop! Nice. Spijtig genoeg geraak ik er zondag niet. Altijd maar wijn, er is thuis al voor minder gevochten!! nono


Ga naar locatie: