Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Qru is geboren
21-12-2019, 02:05 PM
Bericht: #1
Grand Qru is geboren
Onderstaand initiatief wil ik jullie niet onthouden. Tis een initiatief van een wijnmaat van me uit Genk die ik met deze post verder wil faciliteren. Ik heb hier verder geen belang of bemoeienis mee.

Ik vind het wel een mooi initiatief.

============================


Grand Qru is geboren, halleluja hallo !

Grand Qru snapt de uitdaging : wijnen als Pétrus, Mouton Rothschild en Sassicaia zijn voor menig wijnliefhebbers te duur geworden. Daarom gaan we samen met experten op zoek naar de beste alternatieven. Verborgen parels die ze in smaak benaderen tegen een fractie van de prijs.

Vaarwel keuzestress. Grand Qru bundelt de tips in een interactieve nieuwsbrief. Je klikt op een wijn van je dromen, bijvoorbeeld Pétrus, en je ontdekt onmiddellijk de beste alternatieven binnen je budget.

Binnenkort gaan we van start en wie zich nu inschrijft zal de tips als eerste ontvangen. Inschrijven kan via GrandQru.com. Het is gratis en vrijblijvend.

Gun je ons een vliegende start - en dat hopen wij van harte - deel dan deze post zo ruim mogelijk. Je hebt vast en zeker vrienden die van wijn houden waar ook ter wereld, want inschrijven kan in het Engels, Duits, Spaans, Portugees, Frans, Italiaans en Deens.

Ons erewoord aan wie dit bericht deelt : gezegend zult gij worden met zeven maal zeven jaar verrukkelijke wijn. Geniet ervan !

Dankbare groeten,
Tom en het Grand Qru team


Ga naar locatie: