Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Le Noble, De Pinte
10-09-2022, 09:36 AM
Bericht: #1
Le Noble, De Pinte
Voor het eerst eens een lunch genomen in dit vrij recent overgenomen restaurant, waar Hicham Balafrey aan het fornuis staat.
Mijn eerste reactie was…ik kom hier elke week lunchen.
Ik koos voor de zakenlunch, ben ondertussen vergeten wat ik allemaal heb gegeten, maar de foto s zeggen wellicht genoeg.
Ik koos ook voor de “aangepaste wijnen”, soms wel een risico, maar hier viel dit heel goed mee.
Zowel de Gruner Veltliner van Huber als de Zuid Afrikaanse chenin Kleine Zalze waren op zich lekker en pasten perfect bij de bijzonder frisse en fijne gerechten.

   
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
10-09-2022, 02:10 PM
Bericht: #2
RE: Le Noble, De Pinte
Nice! Wij zijn hier eens komen eten helemaal in het begin, en toen ook wel goed gegeten, maar ook best prijzig (was ‘s avonds). Kan me inbeelden dat lunch perfect is.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
10-08-2023, 04:48 PM
Bericht: #3
RE: Le Noble, De Pinte
Heerlijke tagliata met zowat de beste frietjes ooit gegeten. Truffelmayonaise Heart
De wijn was ok, behoorlijk mineraal bij aanvang, later een klein botertje.
Chateau de la Greffiere, Saint Veran 2021.


Bijlagen Afbeeldingen
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
10-08-2023, 06:09 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 10-08-2023 om 06:10 PM door wvd.)
Bericht: #4
RE: Le Noble, De Pinte
(10-08-2023 04:48 PM)vinejo schreef:  Heerlijke tagliata met zowat de beste frietjes ooit gegeten. Truffelmayonaise Heart
De wijn was ok, behoorlijk mineraal bij aanvang, later een klein botertje.
Chateau de la Greffiere, Saint Veran 2021.

Hoe. verniewend zeg, Chardonnay bij rund! Bij een tagliata kies ik steevast voor iets roods, bij voorkeur Chianti of Montalcino, maar een frisse Barolo gaat er dan ook wel in.

WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië)
10-08-2023, 06:12 PM
Bericht: #5
RE: Le Noble, De Pinte
(10-08-2023 06:09 PM)wvd schreef:  
(10-08-2023 04:48 PM)vinejo schreef:  Heerlijke tagliata met zowat de beste frietjes ooit gegeten. Truffelmayonaise Heart
De wijn was ok, behoorlijk mineraal bij aanvang, later een klein botertje.
Chateau de la Greffiere, Saint Veran 2021.

Hoe. verniewend zeg, Chardonnay bij rund! Bij een tagliata kies ik steevast voor iets roods, bij voorkeur Chianti of Montalcino, maar een frisse Barolo gaat er dan ook wel in.

Da s durven hé. Ging perfect.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)


Ga naar locatie: