Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 11 stemmen - gemiddelde waardering is 3.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wat ben jij aan het drinken nu?
19-06-2022, 11:51 AM
Bericht: #8791
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
On topic: gisteren heel erg genoten van een Angelots de Villemaurine 2015. Complexe neus met rood fruit, wat koffie en zelfs wat truffel. Fris rood fruit met al wat rijping, mooi volle medium en voldoende zuren om het spannend te houden, goeie lengte. Heerlijk op dronk en wellicht nog een tijdje in business...

Met gegrilde picanha, bearnaise en handgesneden dikke frieten was dit klassiek in de beste zin van het woord...
19-06-2022, 12:10 PM
Bericht: #8792
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(19-06-2022 11:51 AM)Thomas schreef:  On topic: gisteren heel erg genoten van een Angelots de Villemaurine 2015. Complexe neus met rood fruit, wat koffie en zelfs wat truffel. Fris rood fruit met al wat rijping, mooi volle medium en voldoende zuren om het spannend te houden, goeie lengte. Heerlijk op dronk en wellicht nog een tijdje in business...

Met gegrilde picanha, bearnaise en handgesneden dikke frieten was dit klassiek in de beste zin van het woord...
Hopelijk genuttigd in een gekoeld lokaal, want dit had ik gisteren niet klaargespeeld in onze tuin aan 32°C! Wink
Villemaurine vind ik nog steeds een wat miskend Château en de 2019 vond ik heel mooi. Ik kan me voorstellen dat hun 2e wijn na 7 jaar inderdaad op z'n best is.

WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië)
24-06-2022, 08:25 PM
Bericht: #8793
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Alter Ego 2012 Margaux, 2ieme vin de Chateau Palmer.
Zin in een goed glas rood, klimaatkast open en flesjes beginnen schuiven.....hmmmm 2012.....dit zou al wel iets kunnen worden.
Kurk eruit, proefglaasje schenken en wow die neus en dat aan 11°.
Nipje van het glas, jajaja dit komt goed...applaus

Live your life to the fullest, because it only happens once...
24-06-2022, 08:37 PM
Bericht: #8794
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(24-06-2022 08:25 PM)Biff schreef:  Alter Ego 2012 Margaux, 2ieme vin de Chateau Palmer.
Zin in een goed glas rood, klimaatkast open en flesjes beginnen schuiven.....hmmmm 2012.....dit zou al wel iets kunnen worden.
Kurk eruit, proefglaasje schenken en wow die neus en dat aan 11°.
Nipje van het glas, jajaja dit komt goed...applaus

Geniet ervan maat, topwijn! Winkcheers

Save water drink wine!
24-06-2022, 11:07 PM
Bericht: #8795
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Château Labégorce 2012 Margaux - ME53CS45PV2 - Circa 4 maanden terug voor het eerst geproefd en kwam toen langzaam op dronk. Nu is die wijn volledig open gebloeid. Een overweldigend boeket, nog steeds in de mond een mannelijke, rijke en gevulde mond, maar nu met brede elegante frisse afdronk, die de uitnodiging tot een verdere slok nagenoeg onmogelijk te weerstaan maakt. (Aankoop in Carrefour Duinkerke - september 2015 à 19,30 €)
25-06-2022, 12:00 AM
Bericht: #8796
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(24-06-2022 11:07 PM)rlin schreef:  Château Labégorce 2012 Margaux - ME53CS45PV2 - Circa 4 maanden terug voor het eerst geproefd en kwam toen langzaam op dronk. Nu is die wijn volledig open gebloeid. Een overweldigend boeket, nog steeds in de mond een mannelijke, rijke en gevulde mond, maar nu met brede elegante frisse afdronk, die de uitnodiging tot een verdere slok nagenoeg onmogelijk te weerstaan maakt. (Aankoop in Carrefour Duinkerke - september 2015 à 19,30 €)

Toppertje PQ!

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
25-06-2022, 10:09 AM
Bericht: #8797
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Gisteren Nenin 2010 in het glas.
Prachtige wijn.
25-06-2022, 12:38 PM
Bericht: #8798
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.


Bijlagen Afbeeldingen
   
25-06-2022, 01:02 PM
Bericht: #8799
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
25-06-2022, 02:44 PM
Bericht: #8800
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Dat staat in ieder geval op het etiket en smaakt ook niet te zwaar. Een keer gekocht in een wijnhandel in Rotterdam na aldaar geproefd te hebben. Meen dat het wat te maken met ligging vlak aan zee op een heuvel, maar weet het niet heel precies meer. Een goede vriend van me is ook fan van de rode wijnen van dit domein.
25-06-2022, 02:52 PM
Bericht: #8801
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 02:44 PM)troisetoiles schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Dat staat in ieder geval op het etiket en smaakt ook niet te zwaar. Een keer gekocht in een wijnhandel in Rotterdam na aldaar geproefd te hebben. Meen dat het wat te maken met ligging vlak aan zee op een heuvel, maar weet het niet heel precies meer. Een goede vriend van me is ook fan van de rode wijnen van dit domein.

Susumaniello zou blijkbaar ook een druif zijn die van nature minder alcoholrijke wijnen geeft.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
25-06-2022, 04:07 PM
Bericht: #8802
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.
25-06-2022, 04:16 PM
Bericht: #8803
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 04:07 PM)Smaakatleet schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.

Oli heeft ze liever poerdroog ;-)

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
25-06-2022, 04:17 PM
Bericht: #8804
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Du péch abusé 2011, 14,5% net onder Bordeaux ligt het domein te Buzet. Ludivic Bonelle en Magalie Tissot bewerken de wijngaarden biodynamisch en de kelder is puur natuur.( jep Tissot uit de Jura.)
Bordeaux druiven, vrij Bordolees en toch mooie zuren.
11 was geen fantastisch jaar en toch heeft deze wijn voldoende body, fruit en een mooie afdronk
25-06-2022, 05:37 PM
Bericht: #8805
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 04:16 PM)vinejo schreef:  
(25-06-2022 04:07 PM)Smaakatleet schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.

Oli heeft ze liever poerdroog ;-)

Ach, die eeuwige boutade... . Ik heb net even gecheckt wat ik (lokaal) van Duitse wijn heb liggen, gaat van 11,5 tot 12,5 graad, met de eerste een blend weissburgunder en chardonnay, en het laatste courant voor Silvaner en weissburgunder. Riesling boven de 13? amper, en dan heb ik me beperkt tot wat wettelijk gezien Trocken mag worden genoemd, dus ja, dan kan je tot 9 g/l restsuiker zitten maar wie maalt er nu om?

Ik blijf het bizar vinden dat mensen lyrisch kunnen doen over een zoete wijn en er twintig fruit-en snoepsoorten uithalen, en tegelijkertijd een wijn die vooral niet-zoet moet zijn omwille van appellatie, naam, reputatie etc, hiervoor toch wat neerbuigend wordt behandeld. Belangrijkste bij een wijn is toch nog steeds of ie in balans is of niet? Dat hangt van veel meer af dan een arbitrair gram restsuiker.

Te meer een vreemde tendens omdat we in de supermarkt en menig restaurant amper nog zaken vinden waar geen suiker in wordt verwerkt, en dat enkele van de grootste keukens ter wereld ondenkbaar zouden zijn zonder suiker (Japans en Italiaans), dus waar blijft toch die obsessie met zoetheid in wijn vandaan komen? Ik ben misschien van een andere generatie die het hele geklommel van de Duitse wine scene in de jaren 70 en 80 heeft gemist, maar dergelijke onzin is nu ook niet nodig.
25-06-2022, 06:42 PM
Bericht: #8806
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 04:16 PM)vinejo schreef:  
(25-06-2022 04:07 PM)Smaakatleet schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.

Oli heeft ze liever poerdroog ;-)

Voor een rosé lijkt me dit geen moeilijke opgave.
25-06-2022, 07:28 PM
Bericht: #8807
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 05:37 PM)Kupers schreef:  
(25-06-2022 04:16 PM)vinejo schreef:  
(25-06-2022 04:07 PM)Smaakatleet schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.

Oli heeft ze liever poerdroog ;-)

Ach, die eeuwige boutade... . Ik heb net even gecheckt wat ik (lokaal) van Duitse wijn heb liggen, gaat van 11,5 tot 12,5 graad, met de eerste een blend weissburgunder en chardonnay, en het laatste courant voor Silvaner en weissburgunder. Riesling boven de 13? amper, en dan heb ik me beperkt tot wat wettelijk gezien Trocken mag worden genoemd, dus ja, dan kan je tot 9 g/l restsuiker zitten maar wie maalt er nu om?

Ik blijf het bizar vinden dat mensen lyrisch kunnen doen over een zoete wijn en er twintig fruit-en snoepsoorten uithalen, en tegelijkertijd een wijn die vooral niet-zoet moet zijn omwille van appellatie, naam, reputatie etc, hiervoor toch wat neerbuigend wordt behandeld. Belangrijkste bij een wijn is toch nog steeds of ie in balans is of niet? Dat hangt van veel meer af dan een arbitrair gram restsuiker.

Te meer een vreemde tendens omdat we in de supermarkt en menig restaurant amper nog zaken vinden waar geen suiker in wordt verwerkt, en dat enkele van de grootste keukens ter wereld ondenkbaar zouden zijn zonder suiker (Japans en Italiaans), dus waar blijft toch die obsessie met zoetheid in wijn vandaan komen? Ik ben misschien van een andere generatie die het hele geklommel van de Duitse wine scene in de jaren 70 en 80 heeft gemist, maar dergelijke onzin is nu ook niet nodig.

Ik denk dat je tegen de verkeerde aan het ranten bent, Peter. Was duidelijk een grapje van Jo. Ik vind het niet erg als er restsuiker zit in een Riesling. En Jo ook niet volgens mij. Balans is inderdaad wat telt.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
25-06-2022, 08:06 PM
Bericht: #8808
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 07:28 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 05:37 PM)Kupers schreef:  
(25-06-2022 04:16 PM)vinejo schreef:  
(25-06-2022 04:07 PM)Smaakatleet schreef:  
(25-06-2022 01:02 PM)Olivier schreef:  
(25-06-2022 12:38 PM)troisetoiles schreef:  Gisteravond een glas van deze eenvoudige maar erg smakelijke rosé gedronken (jaargang 2020) Bitter met licht zoetje in de afdronk. Uit het Zuiden van de Laars, maar toch slechts 12 procent alcohol. Kon me wel bekoren.

12 procent? Daar moet je tegenwoordig al ver achter gaan zoeken!

Duitsland lijkt me niet zover af toch.

Oli heeft ze liever poerdroog ;-)

Ach, die eeuwige boutade... . Ik heb net even gecheckt wat ik (lokaal) van Duitse wijn heb liggen, gaat van 11,5 tot 12,5 graad, met de eerste een blend weissburgunder en chardonnay, en het laatste courant voor Silvaner en weissburgunder. Riesling boven de 13? amper, en dan heb ik me beperkt tot wat wettelijk gezien Trocken mag worden genoemd, dus ja, dan kan je tot 9 g/l restsuiker zitten maar wie maalt er nu om?

Ik blijf het bizar vinden dat mensen lyrisch kunnen doen over een zoete wijn en er twintig fruit-en snoepsoorten uithalen, en tegelijkertijd een wijn die vooral niet-zoet moet zijn omwille van appellatie, naam, reputatie etc, hiervoor toch wat neerbuigend wordt behandeld. Belangrijkste bij een wijn is toch nog steeds of ie in balans is of niet? Dat hangt van veel meer af dan een arbitrair gram restsuiker.

Te meer een vreemde tendens omdat we in de supermarkt en menig restaurant amper nog zaken vinden waar geen suiker in wordt verwerkt, en dat enkele van de grootste keukens ter wereld ondenkbaar zouden zijn zonder suiker (Japans en Italiaans), dus waar blijft toch die obsessie met zoetheid in wijn vandaan komen? Ik ben misschien van een andere generatie die het hele geklommel van de Duitse wine scene in de jaren 70 en 80 heeft gemist, maar dergelijke onzin is nu ook niet nodig.

Ik denk dat je tegen de verkeerde aan het ranten bent, Peter. Was duidelijk een grapje van Jo. Ik vind het niet erg als er restsuiker zit in een Riesling. En Jo ook niet volgens mij. Balans is inderdaad wat telt.

Ranten, haha Wink
Maar idd, het is mijn gewoonte van onzin te vertellen op t net. Al 17 jaar ondertussen ;-)

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
25-06-2022, 08:08 PM
Bericht: #8809
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 04:17 PM)Smaakatleet schreef:  Du péch abusé 2011, 14,5% net onder Bordeaux ligt het domein te Buzet. Ludivic Bonelle en Magalie Tissot bewerken de wijngaarden biodynamisch en de kelder is puur natuur.( jep Tissot uit de Jura.)
Bordeaux druiven, vrij Bordolees en toch mooie zuren.
11 was geen fantastisch jaar en toch heeft deze wijn voldoende body, fruit en een mooie afdronk

Tisseaux uit Bordeaux- dat interesseert me wel! Smile

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
25-06-2022, 10:49 PM
Bericht: #8810
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Château La Ouarde 2015 Graves rood
De wijnmaker, de voormalige architect Michel Pélissié kocht in 2008, in het zuiden van Graves, het Château de Landiras. Naderhand werd o.a. het kasteel La Ouarde toegevoegd aan het domein dat nu meer dan 80 ha groot is. Het domein wordt op een overdachte en rationele wijze geleid met hoge beplantingsdichtheid en een nogal moderne vinificatie.

Diepdonker paars, een verleidelijk boeket van rijp rood fruit, een ronde en ruime mond, stevig gestructureerd, met body en vastheid. Uitstekende maaltijdswijn.

Samenstelling: CS35Me65 - Aankoop: 7,15 € - Auchan - 03-2018
26-06-2022, 09:44 AM
Bericht: #8811
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Domaine de l'Encantade Sans Souci 2020: 100 procent Syrah uit de Languedoc-Roussillon.

Domein van een 7-tal hectare op een granieten plateau in de uitlopers van de Pyreneeën; de wijnstokken bevinden zich op een hoogte tussen 400 en 600 meter. Naast wijndruiven worden ook amandelen, olijven, vijgen en kweeperen geteeld op het domein.

In de neus gestoofd rood fruit, iets aards, een pepertje. In de mond lekker fruitig, veel fraicheur, rechttoe-rechtaan, gouleyant. Heerlijke natuurwijn!

Veel dank aan Smaakatleet voor deze ontdekking! cheers
26-06-2022, 12:10 PM
Bericht: #8812
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(25-06-2022 08:06 PM)vinejo schreef:  Maar idd, het is mijn gewoonte van onzin te vertellen op t net. Al 17 jaar ondertussen ;-)
woeha Zelfkennis is het begin van wijsheid...

Over Susmaniello: volgens mijn vriend Ian zou die als ze nog jong zijn ook bijzonder productief zijn, wat uiteraard dan aanleiding geeft tot lagere suikergehaltes. De kans dat het om jonge aanplant gaat is nogal groot want volgens diezelfde bron was er in 2006 nog maar 13ha mee aangeplant en in 2010 al 20. Als de stokken ouder worden worden ze veel minder productief en geschikter om echte wijn mee te maken. Wink De variëteit wordt ook populairder in Puglia vooral doordat de pitten niet bitter zouden zijn, wat steviger extractie toelaat. Bron: Ian g'Agatha's Native Wine Grapes of Italy.

WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië)
26-06-2022, 09:56 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 26-06-2022 om 09:59 PM door Biff.)
Bericht: #8813
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(24-06-2022 08:37 PM)Benz schreef:  
(24-06-2022 08:25 PM)Biff schreef:  Alter Ego 2012 Margaux, 2ieme vin de Chateau Palmer.
Zin in een goed glas rood, klimaatkast open en flesjes beginnen schuiven.....hmmmm 2012.....dit zou al wel iets kunnen worden.
Kurk eruit, proefglaasje schenken en wow die neus en dat aan 11°.
Nipje van het glas, jajaja dit komt goed...applaus

Geniet ervan maat, topwijn! Winkcheers
Merci copain!
Ik heb er van genoten, maar ik moet zeggen dat ik ze na het 3e glas een beetje beu was.
Kurk terug erop en terug de klimaatkast in. De volgende dag richting Roeselare en ik heb ze cadeau gedaan aan mn schoonbroer die ze nog nooit dronk.
Beiden tevreden Wink
Gisteren Chateau Dutruch Grand Poujeaux 2010 in het glas.
Veel, maar dan ook veels te vroeg.
Laat die nog maar 10 jaar liggen voor die een beetje op zn plooi komt.

Live your life to the fullest, because it only happens once...
26-06-2022, 10:11 PM
Bericht: #8814
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Domaine Tempier, la Tourtine 2000

Daar had ik nou eens zin in!

Kùùùùùt.
Kurk.
30-06-2022, 10:04 PM
Bericht: #8815
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
RE: Château Sérilhan 2010, Saint-estèphe
Cru bourgeois 12,5 ha groot. Deze 2010 heeft een samenstelling van namelijk CS57CF8ME35. 2010 was een goed cabernet jaar en dat merkt men in deze wijn.
Veel kleur in het glas, rood fruit boeket gevolgd door dito in de mond, zachte aanzet, volmondig en evenwichtig, bijzonder fijne frisse afdronk. Vooral dit laatste maakte deze doorsnee Saint-estèphe tot een geslaagde wijn. M.a.w. het bevestigt de proefnotities van 2020.
Aldi - 2013 - 17,5€
01-07-2022, 08:23 PM
Bericht: #8816
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Brolio Riserva 2016 in het glas! Winkcheers

Save water drink wine!
01-07-2022, 09:31 PM
Bericht: #8817
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(26-06-2022 10:11 PM)Jeroen Pieter schreef:  Domaine Tempier, la Tourtine 2000

Daar had ik nou eens zin in!

Kùùùùùt.
Kurk.

Oeps, zie dit nu pas.
Kut idd.. banghead

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
01-07-2022, 10:57 PM
Bericht: #8818
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
(01-07-2022 09:31 PM)vinejo schreef:  
(26-06-2022 10:11 PM)Jeroen Pieter schreef:  Domaine Tempier, la Tourtine 2000

Daar had ik nou eens zin in!

Kùùùùùt.
Kurk.

Oeps, zie dit nu pas.
Kut idd.. banghead

Idd. das dikke pech! banghead

Save water drink wine!
02-07-2022, 12:35 PM
Bericht: #8819
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Château Lacour Jacquet 2010 - Haut-médoc - Cru Bourgeois uit Cussac-Fort-Médoc
Donker, weinig evolutie qua kleur, rood fruit in de neus, rond en versmolten in de mond, bescheiden afdronk. Eerbare médoc zonder fouten. Geen hoogvlieger.
Samenstelling: CS55CF4PV1ME40
Aankoop: Auchan 201403 - 10 €
04-07-2022, 05:24 PM
Bericht: #8820
RE: Wat ben jij aan het drinken nu?
Gisteren Clos de la Roilette Fleuri 2019 in het glas.
Mooi rode kleur,lekker op z'n fruit.


Ga naar locatie: